vrijdag 26 juni 2009

Examens voorbij !!!!

De examens zijn gedaan. Alles is goed verlopen. Maandag krijg ik mijn uitslag. Normaal verwacht ik geen problemen. Eindelijk terug koersen, hier heb ik op zitten wachten. Tijdens de examens heb ik zo goed mogelijk blijven trainen. Hopelijk kan ik zondag terug een goed resultaat rijden. Zondag ga ik rijden te Eke-Nazareth (aan de Macro). Normaal start de koers om 14.45, maar ik denk dat er in 2 reeksen zal gereden worden en dan is het mogelijk dat de 1e reeks reeds start om 14.30. Voor de supporters tot zondag. Iedereen kan mijn resultaat lezen volgende week op deze blog. Ook zal ik het vervolg van mijn kalender in de loop van volgende week bekend maken. Maar vooral zal ik mij concentreren op het Provinciaal kampioenschap volgende week te Oosterzele.
Groeten Ward.

dinsdag 2 juni 2009

31/05 humbeek

Veel ploegmaten, weinig renners (14), een beetje vermoeid aan de start gekomen (weekend in tenten met kwb baasrode), 17 ronden af te leggen. Een goede start maar toch voelden de benen een beetje stram aan in de eerste ronden. In ronde 7 eens goed doorgetrokken en de groep op een lint gereden. Dan volgde een aanval van de latere winnaar samen met 2 andere renners waarop ik niet kon reageren wegens de net geplaatste inspanning. De koers verder gereden in een groepje met 7 renners. In de laatste ronde nog wat kop genomen in de groep en niet meer in staat om mee te spurten voor de 5de plaats. Resultaat 11de plaats. Ontgoocheld, maar misschien toch een klein excuus de tent zat misschien in de benen.
Nu 3 weken geen koers : examensstop. Maar ik ga me goed voorbereiden voor de 2de helft van het seizoen dat ik terug kan aanknopen met mijn vorige betere resultaten.
Volgende koers 28/06 Eke-Nazareth en de week daarna Prov. kampioenschap Oosterzele.
Bedankt aan de supporters.