woensdag 19 augustus 2009

Pollare, Voorde en Merchtem(16/08)

Pollare : Eerste koers met nieuwe fiets. Veel bergop(2/3 van de koers), twee reeksen. Ward reed in de eerste reeks met 22 deelnemers. Al vlug gelost, wat zoeken op de nieuwe fiets. Geeindigd als 14de. Hopen dat de volgende week beter gaat.

Voorde : Vrijdag parkoer eens gaan verkennen en terug bergop minder dan de week ervoor maar toch. Twee reeksen. Ward reed in de tweede reeks met 21 deelnemers. Deze keer goed gestart en goed vooraan. Halfweg reed 7 man weg, Ward moest lossen door een renner voor hem. Samen met een andere geloste reden ze samen het gat weer dicht op de 7 en kwam het tot een sprint met 9. Wat kracht verbruikt in de achtervolging en 9de geeindigd. Belangrijkste is dat hij samen aankomt met de kopgroep (een doelstelling dit seizoen).

Merchtem : Een koers van de club op een parkoer van 1 km. 23 deelnemers. Maandag nog maar afgekomen van kamp, maar in de week goed getraind. Klaar dus voor 25 rondjes. Goede start terug en goed vooraan gebleven. Halfweg koers werden de gedubbelden uit koers gehaald en bleven ze nog over met 17. Niemand weggereden uit deze groep (hoog tempo). Ward werd 9de in de spurt. Bedankt aan de supporters.

Volgende koers zaterdag 22/08 te Opbrakel.