maandag 28 februari 2011

Koers te Opwijk

Hallo

Aan de start van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen stonden 138 wielrenners klaar om 48 km af te leggen. 10 minuuten voor de start stond bijna iedereen al klaar en stond ik dus helemaal achteraan om te vertrekken. Van bij de start gaven ze er al direkt een serieuse lap op en moest ik dus direkt proberen opschuiven. En dat is goed gelukt. Voor de rest van de koers heb ik gewoon rustig in het peleton kunnen volgen. Dan de laatste ronde hadden er nog een paar iets geprobeert maar ze werden allemaal terug gegrepen. Dus dan werd het een massaspurt. Ik heb mezelf gewoon vanachter in het peleton gezet en de andere laten spurten. Ik was dan 65ste van de 138 dus was het een goede eerste koers als nieuweling.

Volgende week koers in Temse Velle
starten om 15 u aan cafe the falcon Velle141 temse

Groeten Ward

maandag 21 februari 2011

Start nieuw seizoen

Hallo,

Gisteren (zondag) nog een goeie groepstraining gehad met de club. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is goed verlopen. Buiten een paar lekke banden en een kleine verkoudheid geen problemen gekend.

Zondag is het zover. Nu zondag sta ik aan de start in Opwijk. Start om 12 uur 30. Vertrek aan het st Paulus caffee, aankomst aan heideveld sporthal.

Tot zondag.

Ward

dinsdag 15 februari 2011

Nieuw Seizoen, Nieuwe Club en Nieuweling

Beste Supporters en sympathisanten,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dit bij een nieuwe club. De club waar ik dit seizoen ga rijden is het "Rudyco Ripa cycling team" uit Hamme. Deze winter heb ik een initiatie op de piste gevolgd gedurende een maand, daarna ben ik eerst vooral op de rollen (door het slechte weer) en nu al een tijdje op de weg aan het trainen. Dit weekend zijn we op stage geweest met de ploeg naar Nieuwpoort.

De competitie gaat bijna van start. Dit jaar ben ik 1ste jaars Nieuweling en hoop ik de prestaties van vorig jaar te kunnen herhalen. Misschien zit er iets meer in, want een jaar ouder is een jaar sterker. De goesting is er zeker en vast en ik denk de conditie ook al. Op de ploegtrainingen wordt er alvast de pees opgelegd.

Deze week nog zal ik een paar datums op deze blog plaatsen, zodat je kan weten waar en wanneer ik ga rijden. Volgende week start ik zeker in een koers!!!

Graag zou ik ook nog wielerclub Noord West Brabant en vroegere ploegmakkers willen bedanken voor de voorbije 2 seizoenen.

Ward