zaterdag 30 april 2011

Koers te Boortmeerbeek

Morgen ga ik koersen in Boortmeerbeek:

60 km  - I: Café Perfect, Dorpsplaats 5, 3190 Boortmeerbeek - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Café Perfect - Extra info: 12 x 5 km - Website: info@wielerclubdeverenigdesportvrienden.be
 
Ward

maandag 18 april 2011

Koers te Beveren

Zaterdag ben ik van start gegaan in Beveren voor een koers van 54,9 km. Ik stond helemaal achteraan om te starten. Maar het was een vliegende start dus tegen dat de koers echt begon zat ik al ongeveer in het midden van het peleton. Ik heb een ganse koers redelijk goed vooraan meegereden. Dat was wel nodig want er werd heel veel aangevallen. In de 5de van 7 ronden heb ik eens aangevallen en kreeg ik nog 2 renners mee maar die renners konden het tempo niet volhouden en alleen tegen een peleton ging niet dus heb ik me terug laten uitzakken. Toen ik terug werd ingehaald ging Jeroen van mijn ploeg in de aanval met Eward De Boeck. In de achtervolging heeft de ganse ploeg goed afstoppingswerk geleverd. Dus dan mochten die 2 voor de overwinning spurten en dan heeft mijn ploegmaat jeroen de spurt voor de overwinning gewonnen. De ganse ploeg heeft heel sterk gereden en iedereen heeft voor mekaar gewerkt.

voor een uitgebried verslag moet je naar de site van http://www.chwbeveren.be/ gaan.

donderdag 14 april 2011

Stage Houffalize

Deze week is onze Ward op klim en daalstage te Houffalize. Maandag zijn ze vertrokken met de auto tot La Roche. Daar stapten ze dan op de fiets om nog een tochtje te doen tot Houffalize. Dinsdag en woensdag zijn dan voorzien om te leren klimmen en dalen aan een goed tempo. Vandaag gingen ze dan los rijden met het oog op de koers van zaterdag te Beveren. Morgen komen ze dan terug naar huis. Daardoor heeft hij nu nog geen tijd gehad om een verslag te schrijven van zijn koers zaterdag te Wambeke. Ward is ginder goed gestart en kwam er de eerste ronde door op kop en tegen een hoog tempo. De volgende ronde zat hij dan halfweg het peleton alsook de 3e ronde. De vierde heeft hij dan met een groepje moeten lossen om dan na de vijfde ronde uit koers gezet te worden door te grote achterstand. Misschien is hij wat hevig van start gegaan in het begin van de koers. Uiteindelijk zijn er maar ongeveer 15 renners die de koers hebben uitgereden. Volgens de uitslag was Ward 40ste. Maar als we de uitslag bekeken, viel het wel op dat de renner die voor hem eindigde in de 5de ronde geklasseerd stond rond 26 ste plaats en renners die al langer uit koers waren nog voor hem in het klassement stonden. Maar ja de uitslag doet er niet toe. De benen, zei Ward, waren niet goed genoeg. Deze week misschien beter, er zit natuurlijk wel een stage in de benen. Zaterdag 16/04, Beveren, Café De Kring, Pastoor Steenssestraat 39, start 15 uur Groeten Gerry.

zaterdag 9 april 2011

Computer is kapot geweest

Zaterdag 09/04 koers te Wambeek - Ternat, Parochiehuis, start 15u. Ward.